tiistai 30. syyskuuta 2008

Ekan kuun kohdalle

Eilinen ilta meni pähkäillessä, että mitä on tullut raportoitua ja mitä vielä puuttuu. No, nämä viimeksi valmistuneet ainakin. Punaiset sukat kokoa tyttö ja musta-pinkkiraidalliset naisten kokoa 38. Noita raitajuttuja tekee mieleni tehdä lisääkin.


Sitten on sairaslomalla tikutettuja, kolme paria miesten sukkia. Vaikka teen niihin erilaiset raidoitukset ja eri väreillä, niin silti meinaan mennä sekaisin, että mitkä on mitkä. Vai onk tuolla niin nokon nuukan väliä? Hyvä vaan, että jotain syntyy!
'Vähän' mulla on paloa tähän, muuta en pysty nyt ajattelemaankaan, paitsi tietysti kirjoja ja lukemista, eilenkin otin kirjastosta kolme uutta kirjaa kotiin, vaikka se yks englanninkielinenkään ei ole edes puolivälissä vielä, ja siinä on kai yli 500 sivua... tosahan se on käsväskyssä, tarkistetaan. - Joo, 567 sivua, tarkkoja ollaksemme, ja pokkarimuodossa, pientä pränttiä sivun laidasta laitaan, marginaalit on minimaaliset. Sen nimi on A Portion for Foxes ja kertoo Etelän elämästä Virginiassa USAssa, ketunmetsästyksestä arvokkailla vanhoilla tiloilla, missä uutta vastustetaan ja muutokset ovat kauhistus. Sukukertomus à la Tuulen viemää, mutta tällä, eikun siis viime vuosisadalla.
Mutta asiaan palataksemme, lisäämme siis sadonkorjuuseen vielä viisi paria syyskuun kohdalle.



Ei kommentteja: