sunnuntai 19. lokakuuta 2008

1,5 paria

Ratsastukseen tietysti tarvitsee omat sukat, joten neuloin polvisukat 7 veljeksestä. Ohje löytyy Novita kevät 2005 -lehdestä.Tätä sukkaa taas ei taida voida laskea saldoon. Tarkoitus oli tehdä vielä yksi pari johonkin keräykseen, mutta päätellessä onnistuin katkaisemaan langan "hieman" liian lyhyeksi, joten toinen sukka päätyi vihastuksissa roskiin ja tämä yksilö kännykkäkoteloksi. Tässäkin lankana on 7 veljestä.

Isä soitteli perjantaina, että hänen työkaverinsa on saanut vauvan, joten olisiko minulla valmiina jotain sopivaa. Todennäköisesti tyttövauva saa nämä möttöset tai vaihtoehtoisesti nämä sukat ja lapaset.

2 kommenttia:

tuijam kirjoitti...

mitäs jos kaivat sen sieltä roskista ja teet kumpaankin sukkaan eriväriset terät? Tuon nauhakavennuksen tekee aika hetkessä. Ellet sitten tuhonnut koko sukkaa vetämällä keskeltä kahtia..
Itseni on vaikea kuvitella sukkaa joka olisi niin pilalla ettei siitä enää kunnollista saa, varsinkin jos pari sille on olemassa ja hyvä.

Anonyymi kirjoitti...

Eikun mä katkaisin sen toisen pään, eli resorista pitäisi lyhentää, että saisi pääteltyä. Ja oikeastaan olen aina halunnut sellaisen lapaskännykkäpussin ja tämä oli vielä kivempi. Olen ehkä liian stressaantunut tekemään yhtään mitään, tänäänkin meinasin katkaista langanpäät ennen päättelyä. Onneksi huomasin ajoissa.