sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Yksi,kaksi, kolme, neljä ja siis viisi paria

Austermanin lanka on pyörinyt aika kauan ja kerran aiemmin yritin aloittaa sukkia, mutta lankakerän keskeltä tuli mahdoton lankamöykky. Selvittelin sitä puolet junamatkasta kevättalvella ja sain selvitettyä juuri ennen kotiasemaa. Ja niin sukan aloittaminen jäi, harmista. Nyt syksyllä jonnekin junamatkalle otin sen tikutettavaksi ja sitten sitä on eri matkoilla tikutettu ja loput torstaina Porissa. Jossa sivumennen sanoen en edes langennut lankaostoihin- vaikka Lavikon ohi jalat veivät kaksi kertaa. Tähän asti on Langaton Lokakuu pitänyt houkutuksista huolimatta. Sukat ovat naisten koko, mutta lahjaksi varmaankin.

Lanka; Austerman Step
Puikot:KnitPick´s 2,5 mm
Kulutus: 70 g













Seitsemän Veljestä varaston tyhjennyt jatkuu urakalla. Kahdet lasten sukat valmistuivat loppuviikosta. Menomatkalla Poriin neuloin yhden isomman sukat ja siellä toinsn. Pikkuparista valmistui viimeinen eilen. Sukat menevät hyväntekeväisyyteen.

Malli:perusukka koot 35/36 ja 28
Lanka ja puikot: 7V ja 3,5 mm bambut
Kulutus: 70 g + 60 g



Viimeisessä Novitassa oli myös ohje tossuista, joita olen joskus tehnyt nuoruudessani. Tummanpunaiset ovat aikuisen naisen kokoa ja rapuvirkkauksella virkkasin reunat, väri tumma sammalenvihreä. Vaaleanpunaiset ovat lapsen tossut, kokoa 30. Reunus on tumman violetti. Joku saa ne hyväntekeväisyysmyyjäisistä ostaa itseleen tai lahjaksi.


Malli: Novita talvi 2008 + rapuvirkattu reuna muutoksena
Lanka: 7V ja puikot 3,5 mm
Kulutus: 65 g + 40 g


Ei kommentteja: