lauantai 23. lokakuuta 2010

Valepalmikolliset ja säärystimet sekä pulma


Niinpä niin. Viime viikolla en postannut, vaikka nämä violetit olivat sunnuntaina jo päätellyt. Korjataan erhe nyt saman tien.

Lankana on siis OPI-lankaa, ehtaa 7 Veljestä, kauniissa violetissä värissä. Koko on 38 ja naisen sukka. Ohje Novitasta. Blogissa tarkemmat speksit. Nämä olivat siis 10. parini sadonkorjuussa.

Sitten ajattelin, että teen ihan normaalin välityön. Valkoista Bravoa oli jäänyt edellisistä säärystimistä, joten yhdistin sen punakukertavaan Bravoon ja näistä tulikin retrosäärystimet :) Päättelin vasta äsken langat, tuore tapaus siis.

Sitten murheenkryynini. OPI-sukkalanka, siis tuo sininen on loppunut lähikaupoistani enkä löydä samaa sävyä mistään (tai edes OPI-sukkalankaa! Mur!). Tietenkään vyötettäkään ei ole enää tallessa. Tein ensin varret peräkkäin, toinen sukka juoksi kerien sisältä, ja sitten tein kantalaput vuorotellen. Kiilakavennukset ovat melkein valmiit, mutta tuo onneton lanka meni loppumaan. Laiskuuskin iski ja en haluaisi lähteä metsästyshommiin. Hain Anttilasta 7 Veljestä ja Isoveljeä, mutta kumpikään ei väriltään aivan natsaa tuohon siniseen...

Taidan aloittaa suruuni Isoveli-sukat. Lisätietoja blogissani valmistuneista.

2 kommenttia:

Ruiskaunokki kirjoitti...

Kauniit sukat! Hei Surusilmä, yritän auttaa, lähetin s-postia, 70 g sinistä 7 Veljestä opivillasukka löytyisi.

Saija kirjoitti...

Vastasin s-postiin.